Android radio CX9 a CX7

Vše k modelu Mazda CX-9
Uživatelský avatar
Iceman_cz
Příspěvky: 52
Registrován: 21 lis 2012 21:17
Bydliště: Pardubice

Re: Android radio CX9 a CX7

Příspěvek od Iceman_cz » 28 lis 2013 11:16

Hmmm, nevypadá to vůbec zle. Při nákupu v Eurech mi to v přepočtu na Kč vychází o trochu lépe než USD.
Mazda CX-7 2.2 MZR CD Revolution white pearl , předtím: Mazda 6 2.0 CD, Honda Accord 2.2 i-ctdi, 9x Honda

Uživatelský avatar
Moriak
Příspěvky: 55
Registrován: 13 dub 2010 21:49

Re: Android radio CX9 a CX7

Příspěvek od Moriak » 29 lis 2013 11:09

Tak poslali mi odpoved ze radio uz dokaze zobrazovat cas na display auta. Vyslovene som im poslal fotku kde je mazda display aby vedeli o com hovorim. Dalej potvrdili funkcnost ovladania na volante. Posielam par obrazkov co mi poslali a print screeny z manualu.

CX9 model:
1.JPG
5.JPG
3.JPG
CX7
DSC04360.JPG
DSC04373.JPG

Uživatelský avatar
Moriak
Příspěvky: 55
Registrován: 13 dub 2010 21:49

Re: Android radio CX9 a CX7

Příspěvek od Moriak » 29 lis 2013 11:13

Printscreen z manualu:
Conenction diagram.jpg
Display layout.jpg
Android software update:

http://www.cusptech.com/index.php?c=ser ... d497fe9825

Uživatelský avatar
jaborei
Příspěvky: 61
Registrován: 25 úno 2013 21:16
Bydliště: Plzeň

Re: Android radio CX9 a CX7

Příspěvek od jaborei » 29 lis 2013 15:38

Je to vážně pěkný. Až to budeš mít namontovaný a zprovozněný, přijedu se podívat :)

Uživatelský avatar
Moriak
Příspěvky: 55
Registrován: 13 dub 2010 21:49

Re: Android radio CX9 a CX7

Příspěvek od Moriak » 29 lis 2013 21:43

Je mi naprosto jasne ze niekto bude musiet byt "pokusny kralik" :lol:

Uživatelský avatar
jaborei
Příspěvky: 61
Registrován: 25 úno 2013 21:16
Bydliště: Plzeň

Re: Android radio CX9 a CX7

Příspěvek od jaborei » 30 lis 2013 18:00

Je škoda, že na těch videích je to vždy jen na polystyrenu na stole a ne přímo v autě :(

Uživatelský avatar
jaborei
Příspěvky: 61
Registrován: 25 úno 2013 21:16
Bydliště: Plzeň

Re: Android radio CX9 a CX7

Příspěvek od jaborei » 06 led 2014 18:31

Tak už má někdo ten zázrak namontovaný? :)

Uživatelský avatar
NitRaM
Příspěvky: 138
Registrován: 07 čer 2009 23:47
Kontaktovat uživatele:

Re: Android radio CX9 a CX7

Příspěvek od NitRaM » 23 led 2014 02:47

Je to neco podobneho jako byly predtim CASKA radia, zkuste pohledat ve starsich sekcich tady na foru, navodu a fotek tu bylo dost.... i ja jsem ho mel v puvodni CX.7 Funkcnost a spokojenost celkem byla az na drobne detaily - jednou za cas to chtelo reset - tlacitko bylo ve predu - nutny spendlik / hrebik, slabsi signal radia, jednou za pul roku se to "kouslo" uplne, reset vyresil...nutno znova nastavit bass atd.
Hodiny na displeji nahore pres to sly nastavit, ale trvalo mi to dva roky nez jsem prisel na to jak....bohuzel dnes uz to zase nevim :D :D

Pokud bych kupoval tak koupim radsi model CASKa, prece jen uz to par let vyrabeji a mouchy by mohly byt vychytany.... Pokud ale touzite po androidu ..

Tazator
Příspěvky: 29
Registrován: 16 úno 2016 20:00

Re: Android radio CX9 a CX7

Příspěvek od Tazator » 05 říj 2016 21:42

Přišel jsem na to.. Dlouze podržet tlačítko mode na volantu a ajhle na display se objeví Setting a pod tím tlačítkem mode jsou šipky nahoru a dolů a tím se dají nastavit hodiny zmacknutim dolů a nahoru se nastavuje průměrná spotřeba atd.. Uraaa takže kdo má s tím problém, tak je vyřešený.
Mazda CX 7 2.3 DISI turbo :)

jarda007
Příspěvky: 1
Registrován: 25 říj 2017 11:03

Re: Android radio CX9 a CX7

Příspěvek od jarda007 » 25 říj 2017 11:36

Zdravím, jsem zde sice nováček, ale mám Mazdu CX-9 od roku 2008, koupil jsem ji u Mazdy Tygr v Tuklatech, zde mi dali do auta neoriginální DVD s mapami CZ a Evropy. No a po cca 8 letech začalo DVD vykazovat chybové hlášky. Tak jsem se snažil s prodejcem nějak spojit, ale již mazdy neprodávají a tak se se mnou ani moc nebavili. Je nutné to nastartovat z originálního DVD a pak vložit mapové podklady, jenže originál mi již tenkrát nedali, s tím,
že pokud budu potřebovat, tak mi to rozchodí u nich. Nyní se k ničemu nemají, tak jsem objednal na ebay originál z USA. Ten jede, ale půvdní mapy nejdou. Nemáte někdo nějaký nápad, jak se k mapovým podkladům na DVD dostat. Nyní je vše již na card a to není varianta pro mě a ani není kompatibilní d daným systémem z roku 2007.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů