zapojení neoriginálního radia

Světla, kabeláž, navigace ...
robin
Příspěvky: 7
Registrován: 09 led 2017 17:40

zapojení neoriginálního radia

Příspěvek od robin » 09 led 2017 18:40

Zdravým.Potrebuju pomoc a poradit.Koupil jsem si z činy 2 DIN rádio pro zapojení jsem si sehnal ISO redukci. Po zapojení konektorů se rádio rozsvítí,da se říct že vse funguje jak má,jen mi nejde zvuk.Nemuzu nikde najít schéma zapojení rádia.Nemate někdo prosím schéma,nebo dobrou radu která by mě pomohla.

timon
Příspěvky: 105
Registrován: 31 pro 2012 15:28

Re: zapojení neoriginálního radia

Příspěvek od timon » 09 led 2017 18:43

ahoj,
Pokud mělo původní rádio hudbu bosse, tak potřebuješ redukci na zesilovače.


robin
Příspěvky: 7
Registrován: 09 led 2017 17:40

Re: zapojení neoriginálního radia

Příspěvek od robin » 09 led 2017 22:01

Ahoj,dekuju moc. Myslíš že by ta redukce šla vyrobit,je na to nějaké schéma?? Nevím jestli to rádio mělo hodbu bosse,ale zas je pravda že po všech clankach co jsem četl,my to přijde že tam ten zesilovač je,jen nevím kde ho v autě najít. :)

Uživatelský avatar
Bullitt
Příspěvky: 52
Registrován: 15 zář 2014 16:07

Re: zapojení neoriginálního radia

Příspěvek od Bullitt » 10 led 2017 06:07

Zesilovač je za zadními sedačkami pod podlahou,před rezervou.

Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk

Uživatelský avatar
Honzin
Příspěvky: 132
Registrován: 02 pro 2012 23:50
Bydliště: Brno okolí :-)

Re: zapojení neoriginálního radia

Příspěvek od Honzin » 10 led 2017 08:09

Systém BOSE má na reproduktorech ve dveřích nápis BOSE
vínová 2,3 DiSi

Uživatelský avatar
tomtom
Administrátor
Příspěvky: 247
Registrován: 26 črc 2008 18:35
Bydliště: Praha

Re: zapojení neoriginálního radia

Příspěvek od tomtom » 11 led 2017 11:18

Redukci nevyrobíš, zesilovač se hlavně ani nezapne, ovládá se přes CANBUS. Můžeš si vybrat ze dvou možností, Metra nebo Mazato.
Na eBay je ted jedna podezřele levná nabídka http://www.ebay.com/itm/152097529438?
V každém případě, nechová se to úplně stejně jako originální rádio. Jednou jsem tu Metru zapojoval a dělalo to psí kusy. Nechtěl se zapnout zesilovač jen v poloze ACC, musel jsem přepnout až na ON. Rádio se nezaplo při nastartovaní se zařazenou zpátečkou. Nehrály zadní repro - už přesně nevím v jaké situaci. Mají ale nový model AX-MAZ1-SWC, třeba už ty problémy nemá. Navíc obsahuje Hi-level vstupy, pokud to tvoje rádio nemá linkové výstupy, ušetřilo by ti to další redukci.
Počítej také s tím, že bez originálního rádia nebudeš mít čím nařizovat hodiny.
Obrázek

robin
Příspěvky: 7
Registrován: 09 led 2017 17:40

Re: zapojení neoriginálního radia

Příspěvek od robin » 11 led 2017 20:24

Díky moc,s hodinama počítám.Jen si mě překvapil s tím zapínáním a nezapinanim,docela nářez. Zlata120 tam si bez problémů zapojil vše :D Jinak vám všem moc děkuji za rady.

Uživatelský avatar
tomtom
Administrátor
Příspěvky: 247
Registrován: 26 črc 2008 18:35
Bydliště: Praha

Re: zapojení neoriginálního radia

Příspěvek od tomtom » 11 led 2017 23:31

Určitá možnost nastavení hodin je. U té redukce Metra je vyvedený kabel s konektorem pro originální rádio. Dvakrát do roka vytáhneš zpod palubky konektor, připojíš původní rádio a můžeš přeřídit letní čas :-)
Obrázek

robin
Příspěvky: 7
Registrován: 09 led 2017 17:40

Re: zapojení neoriginálního radia

Příspěvek od robin » 12 led 2017 00:11

No vidíš a problém s hodinama je vyřešené.Dik :D

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti