Jak spárovat handsfree
Jak spárovat handsfree
Zdravím, CX7 mám krátce, ale už pár dní se marně pokouším spárovat mob. s originálním handsfree. Poradíte mi někdo? Auto na mě mluví německy .. Díky
Re: Jak spárovat handsfree
Ahoj, jde to jen hlasovymi povely - jinak to neudelas. Takze si musis vybrat jazyk, ktery ovladas a ktery ma auto k dispozici a potom jen odpovidas na otazky/volby, ktere ti auto nabizi
Kdyz jsem to zkousel poprve, take jsem byl prekvapeny, ze to jde jen timto zpusobem, ale neboj se toho, neni to nic hrozneho a funguje to celkem dobre

Kdyz jsem to zkousel poprve, take jsem byl prekvapeny, ze to jde jen timto zpusobem, ale neboj se toho, neni to nic hrozneho a funguje to celkem dobre

Aha, to jsem nevedel, ze i tlacitkama
Jinak mne se take objevuji jen cisla bez jmen, ale s tim nemam problem a nechce se mne zase nejak slozite neco v aute nastavovat a hlavne opet "mluvit s autem" jako blazen
je to strasne otravny poslouchat ty nabidky a odpovidat a cekat, jestli jsem to spravne vyslovil 

Jinak mne se take objevuji jen cisla bez jmen, ale s tim nemam problem a nechce se mne zase nejak slozite neco v aute nastavovat a hlavne opet "mluvit s autem" jako blazen

Ahojte,
ak mi vie niekto prosím pomôcť s handsfree bol by som mu veľmi vďačný.
Kúpil som nedávno CX7 2.3 DISI 2008 a už malo namontované BT handsfree ako je uvedené nižšie v linku:
http://mazda-cx7.sgpetch.co.uk/pages/ac ... it/id=2998
Bohužiaľ nemám k tomu žiadny návod a aj keď sa dokážem na chvíľu s tým handsfree spojiť hneď ma to aj odpojí.
Mám Honor 5X od Huawei s Androidom 7
Nemá niekto návod alebo nevie ako na to aby mi to fungovalo?
Oslovil som aj daného predajcu v UK s prosbou o manuál ale neozvali sa a nikde na nete to bohužiaľ neviem nájsť nakoľko neviem o aký typ presne ide.
Ďakujem.
ak mi vie niekto prosím pomôcť s handsfree bol by som mu veľmi vďačný.
Kúpil som nedávno CX7 2.3 DISI 2008 a už malo namontované BT handsfree ako je uvedené nižšie v linku:
http://mazda-cx7.sgpetch.co.uk/pages/ac ... it/id=2998
Bohužiaľ nemám k tomu žiadny návod a aj keď sa dokážem na chvíľu s tým handsfree spojiť hneď ma to aj odpojí.
Mám Honor 5X od Huawei s Androidom 7
Nemá niekto návod alebo nevie ako na to aby mi to fungovalo?
Oslovil som aj daného predajcu v UK s prosbou o manuál ale neozvali sa a nikde na nete to bohužiaľ neviem nájsť nakoľko neviem o aký typ presne ide.
Ďakujem.
Mazda CX7, 2.3DISI, 2008